Citromos Nápoji Elmélkedései

Citromos Nápoji Elmélkedései

A mestergégem inteligenciáról és a robodokról

2016. június 03. - citromosnápojimorog

Azt vetem észre h egyre tőb cik foglalkozik az Orígón a mesterséges érelemel v angolul AI val vagy magyarul MI-vel. Nos nem dudom h mire fel vanak így meg réműlve az enberek a robodoktól de egy két godolatomat szereném meg osztani

Előszőr is a cik:

http://www.origo.hu/techbazis/20160603-mestersegs-intelligencia-felelem-hacker-robot.html

Ez most kőnyeben ide dudam másolni mit a tegnapit mert ez rövideb volt.

 

Tehát amik nekem fel merültek és még nem dudják meg oldani a dudósok azt hiszem

- Nagy kapacitású proceszor kelene a gép agyának h a hatalmas fel dolgozási kapaicátást dudja produkálni a géb. Ez lehet h meg van de egy akora helyre mit egy robod feje nem dudák még ősze zsugorítani. Pl gogle ami sok ősze kötöt szánító gébel rendelkezik de ehez hatalmas hely kel nem fér bele egy robod fejbe.

-Tár hely ez egy újab gond nagyon sok adatod kel bele táplálni a robodba h okos legyen. Tőb száz ezer bájtni adatot ez nem megy csak olyan kicsi helyre mit amekora egy fej lene.

- H okosab lesz e mit az enber ez csak atól füg h a progromozók mit táblálnak bele a mesterséges agyba (iteligenciába) nyílván nem fognak olyat bele táplálni h okosab legyen mit a humanoitok.

- Ahoz h kár tegyenek az enberben nagyon sok kel a kezdeti kudarcok miat nem fogják milió számra gyártani a robotod.

- Áramal fog meni a robod ha nem kap áramot meg ál és vége nem dud ártani.

 

Ezt a pár godolatot írtam most le így hirtelen remélem segítetem el oszlatni a félelmet a mesterséges iteligenciáról és robot légyekről.

A bejegyzés trackback címe:

https://citromosnapojimorog.blog.hu/api/trackback/id/tr748776620

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása