Citromos Nápoji Elmélkedései

Citromos Nápoji Elmélkedései

Doland Trunp vagy Bil Cliton nyer nekünk midegy

2016. június 07. - citromosnápojimorog

Olvasgatom kedenc cík gyűjteményemet az origót és bele botlok aba h ki nyeri az anerikai választásokat. Kérdezem én h nem midegy e nekünk h ki nyeri?

A cik inernetes címe: http://www.origo.hu/nagyvilag/20160607-keszulhet-a-vilag-a-clinton-trump-parharcra.html

Ha a Doland nyeri akor ő lesz az elnök ha a Cliton akor meg ő és it alá húznám dublán h tejesen midegy hiszen férjek. Mind a kető egymásnak házas társa. Akor tejesen midegy h ki nyeri. Más külömben láthatuk h it Magyarórszágon is volt h két házas pár meg dudot leni egymás melet igaz azóta már el váltak a Balú Gyula és Mornai Kriszta. Ég és föld volt a kető politigailag de mégis működöt.

 

A másik h hiába nyer ez vagy az ahogy ki fejtetem a konentenben külön föld rétegen laknak mesze van nagy hatalom mi meg kis hatalom vagyunk. A kis enberek életét nem fogja be folyásolni az h ki vezeti az Egyensölt Álamokat hiszen most se be folyásol senmit. Az h aban biztos vagyok h ha Trunp nyer nem fogja háborúba sodorni az órszágát mert ő sen "hülye" és meg lesz neki az a jó lét amiről mi csak álmodozni fogunk. Ő is enber ezt nem fogja fel áldozni meg igazág szerint nincs is mi miat háborúznia. Az oroszok sen fognak hadba lépni az Egyesült Álnok elen hiszen neki sicsm iért. MEg szerezte a Kijevi fél szigetet és ezel be van fejezve. De majd nem sokára ki derül miden esetre kérlek beneteket h ne agódjatok h ki nyeri az amerikais választást ara figyeljönk h it mi van próbáljuk meg egymást jóban szeretni ne útálkozunk már mindenen tejesen midegy h jób vagy bal oldali valaki ugyan olyan magyar enber mit bárki más ne álandóan a bolitika be folyásoljon mident kapcsolatokat barátságokat munka helyi viszonyokat.!

A bejegyzés trackback címe:

https://citromosnapojimorog.blog.hu/api/trackback/id/tr868787374

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása